KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - HACI AHMET AZMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Okulumuz Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile Lüleburgaz'ın Kurtuluşunun 97. yılını kutlama törenine katıldık.

Kas

Okulumuz Hacı Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Yusuf PEÇEN, Lüleburgaz Belediyesi ve Gençlik Spor tarafından düzenlenen Kurtuluş Turnuvası, Judo müsabakalarında, 26 kg kategorisinde 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Kalite Takip Sistemi Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Atkinlikler Alanı kapsamında Muharrem Ayı Aşure Etkinliğimizi Hacı Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu olarak gerçekleştirdik. Allah kabul etsin. Bizlere yardımcı olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun.

Kas

Okulumuz Hacı Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencileri, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle AFAD ekipleri tarafından hazırlanan deprem tırını, Sosyal Bilgiler öğretmeni Nefise Esra METİN eşliğinde ziyaret etti.

Ekm

Okulumuz Hacı Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına katıldı.