KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - HACI AHMET AZMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında;

1. Türkçe öğretmeni Zafer ŞENTÜRK tarafından şiir okuma yarışması ve kutlama programı düzenlendi.

2. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nefise Esra METİN ve Fen Bilimleri Öğretmeni Sevgi KOÇ tarafından okul süslemesi yapıldı.

3. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa KORKMAZ tarafından Cumhuriyet ve Atatürk konulu film izletildi.

4. Müzik öğretmeni Tuğba AKKUŞ tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılar öğrencilerimize dinletildi.

5. Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Esra YILMAZ tarafından spor yarışmaları düzenlendi ve öğrencilerimizin içersinde yer aldığı kareografi düzenlendi.

6. Matematik öğretmeni tarafından öğrencilerimzi ile birlikte Lüleburgaz Kent Ormanına ve okul bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi.

Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz Yeşilay Kulübü rehber öğretmeni Hilal DURSUN ŞEREMET tarafından öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele" eğitimi yapıldı.

Ekm

Hedef LGS 2024 projesi kapsamında, okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan Kazanım Kavrama Sınavımızı 5,6,7 ve 8. sınıflar da eğitim gören öğrencilerimize gerçekleştirdik.

Ekm

13 Ekim 2023 Cuma günü "Dünya Afet Farkındalık Günü" kapsamında öğrenci ve personellerimiz ile birlikte başarılı bir tatbikat gerçekleştirdik.

Ekm

"Çevreme Duyarlıyım" Projesi kapsamında Eylül ayı faaliyetimiz olan açık alanda kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuz Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü rehber öğretmeni Sevgi KOÇ tarafından öğrencilerimize yönelik "Dengeli ve Sağlıklı Beslenme" konulu eğitim düzenlendi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdaki 5. sınıf öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırbulunuşluluk sınavı yapıldı.

Ağu

Okulumuza yeni kayıt yaptıran 5. sınıf öğrencilerimiz için 4 - 8 Eylül tarihleri arasında uyum eğitimi yapılacaktır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hayırlı olsun.

Ağu

Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM) roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı yerlerde toplumsal entegrasyonlarını sağlamak üzere, psiko sosyal, sosyokültürel, mesleki, sanatsal ve kişisel gelişimlerini sağlamaya yönelik olarak faaliyet gösteren merkezler olup okulumuz Hacı Ahmet Azman İmam Hatip Ortaokulu binası 1. katta faaliyete geçmiştir. Kurs kayıtları başlamış olup dileyen vatandaşlarımızı kurs kayıtları için okulumuza bekleriz. Kursa katılım gösteren vatandaşlarımızın küçük çocuğu olanlar için de okulumuda 4-6 yaş arası anasınıfı açılacaktır.

May

Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özgül KALKAN, mesleki uygulamaya katılacak öğrencilerin mesleki hazırbulunuşluklarını desteklemek amacıyla fatiha suresi,namaz sureleri yasin-i şerif ve aşırlar üzerinde durup, bu sureleri cuma namazında okuyabilecek düzeyde mahreç ve tecvid kurallarına göre okuyabilmelerini sağladı. Etkinlikler kapsamında okulumuzda tecvid çalışmaları yapıldı.

May

''Öğrencilerde millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilir'' konulu faaliyeti Türkçe Öğretmeni Zafer ŞENTÜRK tarafından gerçekleştirildi.

May

2022 LGS' de başarılı olmuş öğrencimizi okulumuza davet edip sınava hazırlanan öğrencilerimizle buluşturularak tecrübe paylaşımı sağladık.

May

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Sevgi KOÇ eşliğinde öğretmenlerimiz, Alan Bazlı Program incelemelerinde bulunup kendi aralarında değerlendirmeler yaptılar.

May

Lüleburgaz Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalle Liginde biz de yer aldık. Etkinliklerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.