KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - HACI AHMET AZMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuzda, Matematik öğretmenimiz Hilal DURSUN ŞEREMET'in katkılarıyla oluşturulan, veli kabul mekanlarında, yapılan çalışmaların tanıtımını gösteren lcd ekran yayınları yapıldı, broşürler hazırlandı ve veriler ile paylaşıldı.

Nis

Din kültürü ve ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özgül KALKAN eşliğinde başarılı öğrencilerimiz müftülüklerle işbirliği halinde ilçemizde bulunan camilere, Kuran kurslarına dağıtılarak mukabele okuma, namaz kıldırma, Kuranı kerim okuma, ezan okuma, vaaz gibi mesleki uygulamalara katılım sağladı.

Nis

Fen Bilimleri öğretmenimiz Sevgi KOÇ tarafından öğrencilerimize  akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda İlçemizde, yakın ilçe ve illerdeki lise ve üniversitelere dair sunular, sanal turlar ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nefise Esra METİN,öğrencilerimizle birlikte 243 ülke keşfi ve kültürel coğrafya araştırması yaparak panolarımızı renklendirdi.

Nis

Türkçe öğretmenimiz Zafer ŞENTÜRK'ün yaptığı hazırlıklar ve sunumlar eşliğinde öğretmenlerimiz, öğrencileri tanıma tekniklerine dair önemli bilgilere sahip oldu.

Mrt

Öğretmenlerimizle  öğrencilerimizi motive etmek için neler yapabiliriz konusunda görüş alış verişinde bulunuldu ve ardından Beden Eğitimi öğretmenimiz Esra YILMAZ tarafından öğretmenlerimize çeşitli sunumlar yapıldı.

Mrt

Okulumuzda “Şehrimin Değerleri” konulu öykü ve fotoğraf yarışması düzenledik. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Esra YILMAZ tarafından öncelikle ilçemiz hakkında bilgilendirilen çocuklarınız daha sonrasında 20.03.2023 tarihinde düzenlenen kısa öykü ve fotoğraf yarışmnasına katıldı. Yarışmaya bir çok öğrencimiz ilgi göstermiş olup dereceye girenler okul idaresi tarafından ödüllendirilmiştir.

Mrt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özgül KALKAN, öğrencilerimize sunum yaptı.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özgül KALKAN  tarafından planlanan haftanın ayet ve hadisi, panolarda ve akıllı tahtalarımızda hafta boyunca gösterildi.

Mrt

5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin akademik başarılarını tespit etmeye yönelik okul bazında,  ölçme ve değerlendirme çalışması yapıldı ve sonuçları değerlendirildi...

Mrt

Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Gençlik ve Spor Merkezi Antrenörü Adnan TAYFUN'un destekleri ile suni çim uygulaması yapıldı. Öğrencilerimiz bahçedeki beton zemin üzerine yayılan suni çim sayesinde Beden Eğitimi ve Spor dersleri artık daha eğlenceli hale gelmiştir. SAyın Adnan TAYFUN'a katkıları için teşekkür ederiz.

Mrt

2023 yılı Kırklareli İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan Kur'anı Kerim-i Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışmalarına katılım gösteren 5A sınıfı Yasin AŞGA, 6A sınıfı Muhammed Bilal SINMAZ ve 7A sınıfı Hilal PEÇEN isimli öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğretmenimiz Özgül KALKAN'a çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Berat Kandili hasebiyle okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Özgül KALKAN tarafından öğrencilerimizin organize edilmesi ile salon programımız düzenlenmiştir. Bunun yanında okulumuz yöneticileri, öğretmenleri ve okul aile birliği başkanı Ahmet SINMAZ'ın destekleri ile okul çevresindeki vatandaşlarımıza, esnafımıza, velilerimize ve öğrencilerimize lokma dağıtımı gerçekleştirildi. Allah kabul etsin.

Şbt

Kalite Takip Sistemi Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı Alanı Şubat Ayı Etkinliği kapsamında okul koridorlarımız "Ramazan Ayına" özel Hadis ve Ayetlerle süslendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kalite Takip Sistemi Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı Şubat Ayı Etkinliği kapsamında Sosyal Bilgiler dersi öğretmenimiz Nefise Esra METİN tarafından okulumuz öğretmen ve idarecilerine yönelik "Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilen korunması" konulu seminer düzenlenmiştir.