KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - HACI AHMET AZMAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız kapsamında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Savaşlarının kahramanlarını rahmet, saygı ve minnetle andık. İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasından 23 öğrenci içerisinden 4. olan 6A sınıfı öğrencimiz Yasin AŞGA'ya da ödülünü takdim ettik.

Mrt

11 ayın sultanı Ramazanı Şerifi okul içi etkinliklerimiz ile karşılıyoruz. Ramazan ayı süresince hadis yarışmalarımız, dini etkinliklerimiz devam edecek.

Mrt

Hedef LGS 2024 kapsamında okulumuzca belirlenen hedeflere ulaşabilmek için bu yıl 3. deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası kapsamında öğrencilerimize bilinç kazandırmak amacıyla tatbikatlarımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Ock

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize "Ağız ve Diş Sağlığı" konulu eğitim düzenlenmiştir.

Ock

İlimiz Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi mescidinde yapılan Genç Nida Kur'anı Kerim-i Güzel Okuma, Genç Sada Kur'anı Kerim-i Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma yarışmalarına katılım gösterip okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve öğrencilerimizi çalıştıran DKAB öğretmeni Mustafa KORKMAZ'a teşekkür ederiz.

Ara

Uzun vadeli bulunduğumuz bölge vatandaşlarının küçük çocuklarına da katkı sağlamak, bunun yanında okulumuza gelecekte altyapı sağlayıp öğrenci kazandırmak adına üzerinde çalıştığımız "4-6 Yaş Değerler Eğitimi Kapsamlı Anasınıfımız" Lüleburgaz Müftülüğümüze bağlı olarak okulumuz bünyesinde açılmıştır. Tüm vayandaşlarımızı bekleriz. Öğrencileriizin anneleri için de Lüleburgaz SODAM ve Halk Eğitim Merkezine bağlı olarak okulumuzda Dikiş-Nakış, Okuma-Yazma ve Kur'an-ı Kerim kurslarımız açılmıştır. Öğrencilerimiz için oyun odası imkanı da bulunmaktadır.

Ara

Bakanlığımızın hedefleri arasında yer alan çocuklarımızı teknolojinin zararlarından koruyup bunun yanında sağlıklı yaşamı ve sosyalleşmeyi de hedefleyen "Geleneksel Oyunlarımız" okul bahçemizdeki yenileme ile tekrar yerini aldı.

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmeni Zafer ŞENTÜRK ve Fen Bilimleri öğretmeni Sevgi KOÇ rehberliğinde yürütülecek projede, öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını ve dilimizin iyi kullanılmasını amaçlıyoruz.

Ara

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizi yıl sonu girecekelri LGS'ye hazırlamak bunun yanında 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimizi de sürece dahil edip 2. deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Eksik kazanımlar konusunda öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ile ilgilenerek sınava hazırlıklı olmaları için öğrencilerimizi gerekli uyarı ve bilgilendirmeleri yapmıştır.

Ara

Yerli Malı Haftası kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte hafatanın anlam ve önemine uygun etkinlikler yapılmıştır. Öğrencilerimiz ülkemizde üretilen ürünleri kullanmaya teşvik edilmiş ve bilgilendirilmiştir.

Ara

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında yıllık hazırlamış olduğumuz plan çerçevesinde "Güvenli İnternet Kullanımı ve İnternetin Zararlarından Korunma" konusunda öğrencilerimize kulüp öğretrmenimiz Mustafa KORKMAZ tarafından sunum yapılmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Kas

09.05'te okulumuz tören alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program okulumuz konferans salonunda devam etti. 10 Kasım Atatürk'ü anma programı, günün anlam ve önemini belirten konuşma, oratoryo, video gösterisi ve şiir dinletilerinin ardından sona erdi.